Tel. 36 98 _ 71 76
Velkommen til Diapol!
KØB DIREKTE FRA EUROPAS FØRENDE PRODUCENT AF GRANIT/KVARTS/KERAMIK BORDPLADER

Om Diapol


Hvem er vi?

Diapol er et uafhængigt og privateejet produktionsvirksomhed med speciale i produktion og montering af bordplader af granit, kvarts, lava sten og keramik.

Diapol har en stor fabrik i Saue, Estland. I 2011 blev fabrikken udvidet og nyt fuldautomatiseret og hi-tich produktions maskiner var installeret.

For at sikre hurtig og kvalitets opmåling og montering har Diapol egne montører i England, Tyskland, Norge, Sverige, Danmark, Finland, Rusland samt Estland.

Selv om Diapol allerede er en af Europas største producenter af sten bordplader, er det vores mål at udvide vores aktiviteter til nye lande samt at introducere nye produkter.

Vores kunder

Vi servicere privat kunder, køkkenforhandlere og byggefirmaer. Vores kunder fortjerner the bedste kvalitetsbordplader, hurtigt og præcis opmåling og montering til konkurrencedygtige priser.

Hvorfor Diapol?

1. Produktion af køkkenborde er Diapols eneste produkt. Vores produktion er optimeret for maksimum kvalitet og hurtighed. Vi er overbeviste om at dette er den rigtige måde at sikre vores kunder kvalitetsbordplader på kortest mulig tid.

2. Diapol er en af Europas største producenter at stenbordplader.

 • Vi har den fornødne kapacitet til at indkøbe stenen direkte fra stenbrud over hele verdenen inklusive Indien, Brasilien, Sydafrika, Spanien og Finland. Mindre producenter er tvunget til at handle gennem mellemhandlere hvilket kan påvirke kvaliteten.
 • Vi er en stor kunde hos producenterne af maskinerne. Dette giver os mulighed for at bestille skræddersyede maskiner hvilket forbedre vores produkts kvalitet samt forkorter leveringstiden.
 • Produktion i stor målestok reducerer produktionsomkostningerne og vi sender denne besparelse videre til kunden.

3. Diapol tilbyder det komplette produkt. Vores standart service inkludere opmåling, produktion, levering samt montering. Det kommer ingen ekstra omkostninger.

 • Diapol indkøber direkte fra stenbrud over hele verdenen.
 • Diapols egne montører fortager opmålingen .
 • Diapol producerer bordpladerne på egen fabrik udstyret med de bedste maskiner.
 • Diapol sender det endelige resultat direkte til kundes addresse.
 • Diapols fabrik ligger i Estland. Estland er en del af EU og der er derfor ingen told restriktioner eller lignende.
 • Diapols egne montører monterer bordpladerne.

Derfor får Diapols kunder kvalitets bordplader med den hurtigst mulige leveringstid – til den mest konkurrencedygtige pris.

4.4. Diapol er Europas mest innovative bordplade producent:

 • Diapol var den første producent som begyndte at sælge direkte til slutbrugeren og brød dermed årtiers tradition om at bordplader naturligvis købes gennem en køkkenforretning.
 • Vores online priskalkulator blev introduceret i 2001 og er siden blev kopieret mange gange og er nu en industristandard.
 • Diapols kreative samarbejde med maskinproducenterne har ført til markante forbedringr af bordpladernes kvalitet samt vores produktivitet.

Vores historie

1993

Diapol blev grundlagt i 1993 i Estland. Oprindelig tilbød Diapol diamantboring til bygningssekstoren.

1998

Større og større konkurrence i branchen betød at fortjenesten blev mindre og mindre. Diapols ejere søgte derfor efter nye måder at benytte de eksisterende maskiner på og dette førte til at Diapol begyndte at producere bordplader. Vores første produktionsværksted var vores direktørs terasse. Det gik dog hurtigt op for os at diamandborings udstyret ikke var særlig velegnet til produktion af bordplader. Derfor investerede Diapol i den første professionelle granitsav, en CNC maskine og kant poleringsmaskine. Som en start producerede Diapol mellem 5 og 10 bordplader per uge, hovedsaglig for svenske kunder.

1999

Diapol gik ind på det finske marked og solgte bordplader til køkkenforretninger, som det var praksis på daværende tidspunkt, Samtidig blev flere køkkenforretninger i Stockholm ligeledes Diapol kunder.
Da direktørens terasse efterhånden blev for lille, lejede Diapol et mellemstort lagerlokale i Jüri og flyttede produktionen dertil.

2001

Diapol testede med succes en helt ny forretningsmodel for granit bordplade industrien. Diapol lancerede en multifunktionel e-handels hjemmeside og begyndte at sælge bordplader direkte til slutbrugeren i England. Salg til køkkenforretninger blev en lille sideforretning. Diapol valgte at teste denne nye forretningsmodel i England. Forretningsmodellen gav slutbrugeren mulighed for at handle direkte med producenten og dermed skære den traditionelle mellemmand væk. Dette betød væsenlig reducerede priser til kunderne og blev med det samme en success. Diapols model revolutionede bordplade branchen in England og medførte markant lavere priser.

2004

Det lejede lager i Jüri blev for lille for Diapol hurtigt voksende forretning. Diapol købte derfor en større fabrik i Saue og flyttede produktionen dertil.

2005

Diapol investede i et stykke land lige bagved den nye fabrik og fremtidssikrede dermed produktionen.

2007, 2008, 2009

Efter den store success i England udvided Diapol aktiviteterne og gik i 2007 ind i Danmark, i 2008 i Norge og endeligt i 2009 i Tyskland. Diapol producerer for øjeblikket mere end 200 køkkener om ugen. Diapol er markedsførrende i England, Sverige, Danmark, Norge, Finland samt Estland. Diapol har løbende udvidet sortimentet og introducerede i 2007 kvarts.

2010

Diapol påbegyndte udvidelsen af den eksisterende fabrik.

2011

Diapol åbnede den nye udvided fabrik, udstyret med de mest avancerde produktionsmaskiner på markedet. Diapol har nu fire produktionslinier , seks kantpoleringsmaskiner, en vandjet samt 13 CNC maskiner. Mange af maskinerne er lavet specifikt til Diapols behov af de bedste producenter i Frankrig og Italien. Vores fabrik i Estland er formentlig Europas største af sin art.

2012

Diapol tilføjede keramik bordplade til produktporteføljen.

Vores veluddannede og erfarne personale kombineret med „state-of-the-art“ maskinpark sikre den højeste kvalitet. Perfekte transport forbindelser mellem Estland og Danmark sikre hurtig levering.

Vores brugervenlige online bestillingsmetode give kunder mulighed for lave priser, der tidligere kun var tilgængelige for storkunder som f.eks. køkkenforretninger.

Vi er sikre på at Diapols bordplader er blandt de bedste. Vi håber du giver os chance for at bevise dette for dig.